Get Adobe Flash playerQUÈ OFERIM?El nostre projecte  parteix de la combinació de diverses línees pedagògiques. No ens tanquem a una sola directriu. Ens formem constantment i apliquem els nostres coneixements a l’aula.

Un projecte en el que veiem a l’ infant com una persona lliure i independent, on el joc és l’eix dels aprenentatges.

Un projecte  que dóna molta importància a l’educació emocional i pretén que el nen o la nena vegi l’escola com un espai agradable i plaent on es té en compte, no només l’edat cronològica del nen/a, sinó també el seu grau d’evolució.

Un projecte que fomenta els bons hàbits i els valors educant amb respecte, tolerància i  responsabilitat.


Un projecte on el català és la principal llengua d’instrucció, que respecta la  diversitat lingüística dels infants i de les seves famílies i que reflecteix la riquesa que representa aquesta pluralitat.

Un projecte que parteix d’una tipologia d’escola laica, amb respecte per les diferències ideològiques i religioses de cada família i personal del centre. Per tant, les festes es celebren com un fet cultural, social i històric, des d’ un enfocament pluralista.

Un projecte en el que el pati forma part dels aprenentatges ja que hi ha espais diferenciats per diversificar i enriquir les possibilitats de joc lliure: hortet, arbres, jardí, zona gespa, “baby chillout”………

Un projecte que el formem tots: infants, famílies i tot l’equip educatiu.