Get Adobe Flash playerQUÈ FEM?

Treballem els hàbits: Treballem els hàbits del dia a dia a través de situacions quotidianes: ordre, higiene... Els aporta autonomia i seguretat.

. Educació emocional: Creiem que és important que els infants puguin identificar i expressar amb naturalitat les seves emocions, per afavorir el seu benestar i la convivència dins l’aula.          

• Experimentació: Presentem propostes amb materials diversos que ofereixen diferents tipus de textures, formes, colors, tamanys...L’ experimentació ajuda al desenvolupament de la creativitat i la imaginació.

Llenguatge verbal:  A través dels contes , titelles i cançons desenvolupen la seva parla i vocabulari.

• Psicomotricitat: A través de diferents propostes prenen consciència del propi cos i les seves possibilitats. Treballem el control postural, la coordinació oculo-manual, cooperació...

• Plàstica: Quan miren les imatges, contes i objectes que hi ha a la classe. Quan juguen amb les pintures de dits, la plastilina, les ceres, i altres materials, perceben quina és la imatge i la textura de les coses.

. El joc : Panera dels tresors, joc heurístic , joc dirigit , joc lliure. És el recurs natural dels seus aprenentatges i la base del seu desenvolupament cognitiu, social i afectiu.

Música: L’objectiu és que a través de sons , cançons , titelles ,jocs de falda, instruments, dances , bits, audicions musicals...l’ infant va descobrint la música.

. Reciclem: Conscienciem els infants de la importància de reciclar . Construïm jocs a partir de material de rebuig.

Anglès: Utilitzant el mètode de Kids& us , els infants reben diàriament , estímuls auditius en diverses llengües, a fí que el seu cervell reconegui sons que no els trobaria en la llengua materna. Utilitzem bits, flashcards, cançons contes...

• Informàtica: La idea és introduir i familiaritzar els nens i nenes amb les noves tecnologies, mitjançant el mètode @ Kids . Ajuda a desenvolupar les capacitats sensorials, la grafomotricitat i a treballar en equip.